Schrijnwerk en deuren Mol - bouweninMol.be

Mol
woningvandemaand
Ga naar de inhoud

Schrijnwerk en deuren Mol

Afwerking
afwerking bouwen mol


Binnenschrijnwerk bepaalt de kwaliteit van je wonen.

Plafonds, wand- en inbouwkasten behoren tot het binnenschrijnwerk. Maar ook oplossing op maat zoals het plaatsen van scheidingswanden of het inrichten van hobbykamers en zolders maken deel uit van het binnenschrijnwerk.


De meeste projecten worden in het eigen atelier op maat gemaakt en bij de klant geplaatst. Zoek daarom een deskundige die over de nodige expertise beschikt om binnenschrijnwerk van topkwaliteit te leveren en die je binnenschrijnwerk van concept tot afwerking verzorgt.Binnenschrijnwerk en deuren

De juiste deuren op de juiste plaats voor ieders budget. De draaideur is de meest gekende en voorkomende deur. Let bij het plaatsen van deuren op de draairichting van de andere vlakbij liggende deuren. De harmonicadeur en de schuifdeur bieden een ideaal antwoord op plaatsgebrek. Het aanbod is groot en zowel kwaliteit als budget zijn doorgaans de bepalende factoren. De goedkoopste zijn de verfdeuren, dan heb je de iets duurdere deuren in fineerhout, en vervolgens de duurdere deuren uit massiet hout. Verder heb je nog de deuren (deels of volledig) in glas.


Advertenties
van ham
cuypers bvba
stefan molenberghs
kvn technics
De Klussenier Günther Mariën


 

Overzicht aannemers schrijnwerk en deuren regio Mol


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.

Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

A.R.P. Afwerking en Renovatie

Meergorenbaan 106, Mol

0495 12 53 77


All-FIX bvba

R. Dodoensstraat 15, Lommel

0475 64 23 03

Daemen L

Wauwerken 32, Mol

014 31 07 92

Hendrikx ebvba

Stationsstraat 181, Lommel

0476 23 60 30

Terug naar de inhoud